27 березня в Києві стартує Kyiv StratCom Forum 2024

Центр стратегічних комунікацій та інформаційної безпеки при Міністерстві культури та інформаційної політики України проводить дводенний форум Kyiv StratCom Forum 2024: як комунікувати нові виклики перед Україною і світом (стратегія на майбутнє).

Знищена росіянами мозаїка Алли Горської стала символом Всеукраїнського форуму

Символ форуму – мозаїка Алли Горської «Дерево життя», в якій поєднані українські традиції та світові тенденції. Витвір української художниці та дисидентки, громадської діячки символізує матеріальні та духовні втрати України.

29 березня в Києві відбудеться Всеукраїнський форум «Культурна та інформаційна реінтеграція деокупованих територій»

Міністерство культури та інформаційної політики України та громадська організація «Інститут публічних комунікацій» за підтримки Групи «МЕТІНВЕСТ» проводить Всеукраїнський форум «Культурна та інформаційна реінтеграція деокупованих територій».

В Україні презентували словник коректної термінології щодо «виборів» в рф

Центр стратегічних комунікацій та інформаційної безпеки з Інститутом масової інформації підготували рекомендації та застереження щодо вживання термінології стосовно російських виборів.

У Національній спілці журналістів України відбулась дискусія про безпеку для журналістів під час повномасштабної війни

15 лютого відбулася міжнародна експертна дискусія «Два важкі роки війни: подолання викликів для безпеки журналістів та стійкості медіа».

В Укрінформі презентували видання про наративи пропаганди під час повномасштабної війни

14 лютого під час публічного обговорення «Два роки інформаційної війни. Висновки та перспективи» презентували книгу «Як російський інформаційний корабель пішов на… Наративи пропаганди під час повномасштабної війни».

Центр стратегічних комунікацій презентував методичний посібник «Методологія вимірювання та оцінки стратегічних комунікацій»

Посібник «Методологія вимірювання та оцінки стратегічних комунікацій» розроблений у рамках співпраці Центру стратегічних комунікацій та інформаційної безпеки та Проєкту ЄС «Підтримка стратегічних комунікацій в Україні».

Організація Форуму «Україна 30. Безпечна громада» для МВС (листопад 2021)

Захід зібрав найголовніших спікерів країни. Серед них — Президент України Володимир Зеленський, премє’р-міністр України Денис Шмигаль, міністр внутрішніх справ Денис Монастирський та багато профільних фахівців.